5ruS moFIRE BLOG



Assalamualaikum



Sunday, December 19, 2010
Bersafi Perfect 10 di Mydin Mall Kubang Kerian.

Hehe...menarik juga ni. Aku ke Mydin Mall Kubang Kerian untuk menemani my families tuk beli belah..masalahnya, dorang semua yang membeli, aku yang belah. Tak tahan aku sebab ramai orang lau di Mydin Mall nih.


Inilah Mydin terbesar di Kota Bharu dan Pantai Timur

Nak dijadikan cerita, masuk-masuk aku tengok ada pekerja-pekerja Mydin tu dok pegang bunga manggar, ada pula yang pegang-pegang kompang..siapa yang nak kahwin dalam Mydin ni? Aku masuk dalam lagi, baru aku perasan, ada tempat promosi untuk produk baru dalam rangkaian Safi iaitu "Safi Perfect 10"! Oh, dorang buat ala2 booth dan ramai crew-crew dorang yang hangat mempromosikan rangkaian terbaru perfect 10 nih.



Shila Hamzah sopan di Kota Bharu

Aku pun tak tahu yang adanya produk nih, rupanya yang geng pekerja Mydin dok pegang bunga manggar dan kompang tu nak sambut artis yang...erm, leh kira dikenali juga lah iaitu Shila Hamzah..anak ND Lala tu. Shila datang ke Mydin Mall Kubang Kerian ini dalam rangka promosi produk terbaru ini di Kelantan.

Hehe, program ini diacarakan oleh DJ Naim dari Suria FM..banyak hadiah yang akan diberikan kepada pengunjung di Mydin Mall yang ada. Erm, tengok-tengok rancak juga dorang ya menjawab soalan pastu dapat produk Safi. Aku ni dengan muka temboknya join gak la. Aku join time Naim ni panggil 4 orang untuk naik ke pentas..aku ingatkan apalah soalan yang akan ditanya, rupa-rupanya, aku disuruh bermain permainan dengan 3 orang pengunjung yang sudah naik ke atas pentas tu.


DJ Naim dari Suria FM, "Muzik Terbaik 90-an dan Terbaru"

Aku ni sebenarnya lau permainan ni aku tak suka. Bikin malu muka aku ja. Tapi, apakan daya, udah naik pentas, terpaksa menebalkan muka lah. Haha. Naik jugakla aku ke atas pentas...


Hahaha, bikin malu jek! :P

Aduh, malunya!! Udahla aku yang first kena kuar..tapi takpalah, dapat jugak Cencerahati daripada Safi. Banyak jugak dapat tau...walauponn....


Photobucket


Posted at 05:38 pm by 5rus

 

Leave a Comment:

Name


Homepage (optional)


Comments




Previous Entry Home Next Entry
   

<< December 2010 >>
Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
 01 02 03 04
05 06 07 08 09 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31


Photobucket

Jata Kelantan

KAWE ANOK KELATE.




Waktu Malaysia



SM Teknik Lahad Datu

5rus merupakan guru di SMTLD.

Lunsuri laman web sekolah kami.


smtld online


Photobucket


LAMAN WEB SMTLD MERUPAKAN PEMENANG

REKABENTUK LAMAN WEB SEKOLAH TERBAIK DI SABAH





5HL2 Blog

Logo Kecil



Waktu Solat




My Profile


5rus mofire
Nama: 5ruS moFIRE
Umur: 27 Tahun
Tarikh Lahir: 12 Disember
Tempat Lahir: Kota Bharu
Zodiak: Sagittarius
Agama: Islam
Bangsa: Melayu
Keturunan: Melayu
Asal: Kota Bharu
Pekerjaan: Guru
Hobi: Muzik, Online
Pendidikan: Sekolah Kebangsaan Beta Hulu
Sekolah Menengah Ugama (A) Ma'ahad Muhammadi (L)
Kolej MARA Kulim
Universiti Putra Malaysia










Entri Terdahulu




5ruS On Social Network Services


Mohd Fairus's Facebook profile