5ruS moFIRE BLOG



Assalamualaikum



Sunday, December 12, 2010
Selamat Hari Lahir Untukku

Salam. Hari ni hari bertuah untukku kerana 12.12 adalah hari ulangtahun ku setiap tahun. Kata orang Sabah, "Masak ndak diingat...senangnya tuh tarikh". Big Smile

Suka sangat tengok iklan ni sebab dia nyanyikan kita lagu besday....Happy Ice Cream Cake to me..syok sendiri ajala.


Rupanya, commercial ni dari Malaysia. Hebat juga iklan dan lagunya.

Nasibla, Baskin Robbins ni tak ada kat Kota Bharu, lau tidak..aku nak jugak menyerbu tengok camner rasanya Ais krim kek dia nih.

Walaubagaimanapun, Syukur sangat sebab beratus-ratus rakan di fb yang wish my brthday!! Biar hanya wish sahaja pun cukup bermakna ada yang ingat kat 5rus nih. Lau dapat hadiah, lagila bermakna kan?? hehe..




Posted at 05:50 pm by 5rus

 

Leave a Comment:

Name


Homepage (optional)


Comments




Previous Entry Home Next Entry
   

<< December 2010 >>
Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
 01 02 03 04
05 06 07 08 09 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31


Photobucket

Jata Kelantan

KAWE ANOK KELATE.




Waktu Malaysia



SM Teknik Lahad Datu

5rus merupakan guru di SMTLD.

Lunsuri laman web sekolah kami.


smtld online


Photobucket


LAMAN WEB SMTLD MERUPAKAN PEMENANG

REKABENTUK LAMAN WEB SEKOLAH TERBAIK DI SABAH





5HL2 Blog

Logo Kecil



Waktu Solat




My Profile


5rus mofire
Nama: 5ruS moFIRE
Umur: 27 Tahun
Tarikh Lahir: 12 Disember
Tempat Lahir: Kota Bharu
Zodiak: Sagittarius
Agama: Islam
Bangsa: Melayu
Keturunan: Melayu
Asal: Kota Bharu
Pekerjaan: Guru
Hobi: Muzik, Online
Pendidikan: Sekolah Kebangsaan Beta Hulu
Sekolah Menengah Ugama (A) Ma'ahad Muhammadi (L)
Kolej MARA Kulim
Universiti Putra Malaysia










Entri Terdahulu




5ruS On Social Network Services


Mohd Fairus's Facebook profile