Entry: Selamat Hari Lahir Untukku Sunday, December 12, 2010



Salam. Hari ni hari bertuah untukku kerana 12.12 adalah hari ulangtahun ku setiap tahun. Kata orang Sabah, "Masak ndak diingat...senangnya tuh tarikh". Big Smile

Suka sangat tengok iklan ni sebab dia nyanyikan kita lagu besday....Happy Ice Cream Cake to me..syok sendiri ajala.


Rupanya, commercial ni dari Malaysia. Hebat juga iklan dan lagunya.

Nasibla, Baskin Robbins ni tak ada kat Kota Bharu, lau tidak..aku nak jugak menyerbu tengok camner rasanya Ais krim kek dia nih.

Walaubagaimanapun, Syukur sangat sebab beratus-ratus rakan di fb yang wish my brthday!! Biar hanya wish sahaja pun cukup bermakna ada yang ingat kat 5rus nih. Lau dapat hadiah, lagila bermakna kan?? hehe..



   0 comments

Leave a Comment:

Name


Homepage (optional)


Comments